Aveco Camper Schade Service. Lees Dit.

Puro Italian Vormgeving

Mobilvetta campers – Als Style veranderd in Ontwerp

Mobilvetta kan zijn de camper bij uitstek vanwege een veeleisende gebruiker. Overgoten betreffende ons onmiskenbaar Italiaans flair heeft Mobilvetta campers, grote zithoeken, rijkelijk uitgeruste keukens, ruime badkamers en doordachte slaapkamers. Nauwelijks 20.000 euro aan opties, allemaal standaard: elektrische bedden, beeldschoon verlichtingsconcept, verschillende dakventilatoren, te veel om op te benoemen. EN,… een gebruikte materialen zijn daarboven een allerbeste met een industrie. Prestigieus en zeer betaalbaar, stijlvol en robuust, de organische elementen die Mobilvetta omvangrijk hebben geschapen vindt U voor een K-Yacht in overvloed, design keuken betreffende handige opbergvakken, waar koken een plezier kan zijn, verzorgde inbouw apparatuur, luxueus toilet, krasvrije wasbak, vorstvrije mengkraan, hoogwaardige matras met vuilwerende beschermhoes.

Ons verslag dat the camperwereld veranderde over dit traditionele vaardigheid naar vormgeving; het Mobilvetta campers geschiedenis bezit de route uitgezet tot internationalisering en heeft geanticipeerd op de toekomst.

Geboren in de jaren 60 ingeval meubelmakers bezit ertoe geleid het Mobilvetta campers innovatieve bekende en kunde heeft ontwikkeld aan de gedaan jaren.

Een andere product-filosofie werden geintroduceerd: dit ontstaan aangaande ons kampeerwagen, ook niet louter rijk uitgerust, maar indien een beslist “reizend woonhuis”.

De traditionele vaardigheid tezamen met geavanceerde technologieen dragen bij juiste bereiken over een goede capaciteit standaard.

Mobilvetta is ons relatief jong merk bestanddeel betreffende een Trigano band. Mobilvetta kan zijn een omvangrijke speler in Europa wanneer het gaat om exclusievere campers maar heeft verder een brede range aan campers in het midden- en hoger en vol-integraal segment. Mobilvetta campers beschikken over ons revolutie teweeg gebracht door de prijs zo laag geoorloofd te behouden, desondanks is functionaliteit & ontwerp, technologie & prestaties, en blijvend- & betrouwbaarheid op dit hoogste niveau samen.

Italiaans Design

Dit succes van Mobilvetta campers kan zijn te danken met zijn prachtig Italiaans ontwerp, ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding en doordachte indelingen. Mobilvetta onderscheidt zichzelf door gebruik te maken met een innovatief SEA-systeem. Beschikbaar in http://estheticmaster.net/roydeln45o/post-camper-schade-select-114557.html alkoof, half-integraal of integraal-opbouw, altijd op Fiat Ducato camper-chassis. Ook niet vanwege niets is Mobilvetta een betreffende de succesnummers in Europa.

Mobilvetta 2019

Mobilvetta staat wegens Italiaans Vormgeving in optima forma!

U dan ook vindt nauwelijks ander merk welke vormgeving en capaciteit zo juist met elkander verenigd bezit. Een ander belangrijk bestanddeel is een prijs, daar waar Mobilvetta betreffende haar A-klasse modellen een indruk wekt in een premium prijsklasse te uithangen van ver boven een 100.000 euro, zal u blij verrast zijn. Een vol-integraal modellen van Mobilvetta bevinden zichzelf voor Europa in de prijsklasse tussen de 68- en 76.000 euro incluis al die onkosten, vanwege een Hollandse markt komt er de luxe-belasting BPM voor en liggen een verkoopprijs tussen de 80- en 88.000 euro.